Investícia do kúpy historického Hotelu Sandor Pavillon v Piešťanoch, predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí sa chcú zapojiť do hotelového priemyslu alebo rozšíriť svoje súčasné podnikanie. Nasledujúce dôvody vysvetľujú, prečo by tento krok mohol byť pre vás správnym smerom.

Uplatnenie v existujúcom podnikaní s vynikajúcimi recenziami

Hotel Sandor Pavillon je plne funkčný hotel s viac ako 100 ročnou históriou a tradíciou v kúpeľníctve a so skvelými hodnoteniami za svoje prvotriedne ubytovanie a služby. Toto umožní novému vlastníkovi generovať zisky okamžite po prevzatí vlastníctva.

Historický a kultúrny význam

Budova hotela má vysokú architektonickú hodnotu. Patrí k slovenskémá kultúrnemu dedičstvu. Autentickosť hotela zvyšuje jeho príťažlivosť pre hostí a dodáva mu jedinečný šarm a charizmu.

Atraktívna lokalita

Hotel je situovaný v centre Piešťan, blízko termálnych kúpeľov a parku. Táto poloha je lákavá pre turistov hľadajúcich relax a liečbu, čo zvyšuje potenciál hotela na vysokú obsadenosť.

Silná značka a reputácia

Hotel Sandor Pavillon má na trhu dobre etablované postavenie a je známy svojou silnou značkou a výbornou reputáciou. Toto umožní novému vlastníkovi využiť existujúcu pozíciu hotela a pokračovať v jeho úspešnom fungovaní.

Široká škála služieb

Hotel Sandor Pavillon disponuje nielen ubytovacími kapacitami, ale vynikal aj v gastronómii, má vlastné wellness centrum a modernú konferenčnú miestnosť. Táto diverzifikácia služieb umožňuje prilákať rôzne segmenty trhu, vrátane turistov, obchodných cestujúcich, firiem či miestnych obyvateľov.

Revitalizácia – potenciál pre rozšírenie služieb

Mesto Piešťany je otvorené k myšlienke revitalizácie a  ďalšieho ekonomického využitia existujúcich priestorov hotela Sandor. Navrhovaný projekt na nové využitie otvára ďalšie možnosti pre rozvoj, rozšírenie služieb a rast príjmov z tohto prestížneho ubytovacieho zariadenia.

Na horných poschodiach je naplánovaná realizácia desiatich luxusných apartmánov s 2 až 3 izbami. Prízemie ponúkne priestor na rôzne funkčné prevádzky vrátane obchodov, stravovacích zariadení, kancelárií, wellness centra alebo parkoviska pre autá, bicykle a motorky.

Veľký obchodný potenciál

Vďaka luxusnej ponuke, skvelej polohe a kvalitným službám má Hotel Sandor Pavillon vysoký potenciál pre stabilný a rastúci príjem.