Bratislava, 4. decembra 2018 – Na Dunajskej ulici sa začiatkom budúceho roka začne s výstavbou mestského domu „Nová Dunajská Rezidencie“ s celkovým počtom 20 bytov.

Projekt má v ponuke jedno- až štvorizbové kategórie bytov vo vyššom štandarde. Najmenšia výmera jednoizbového bytu je 30 m2 a najväčšie byty disponujú 120 m2. Do uvádzaných výmer ešte nie sú započítané balkóny, loggie, terasy ani predzáhradky.

„Nová Dunajská Rezidencie“ je menší rezidenčný projekt, ktorý bude zasadený do voľného priestoru medzi dvoma existujúcimi budovami. Vzhľad fasády nadväzuje na charakter susedných domov, tak aby nenarúšal jednotnú podobu ulice. „Architektúra „Novej Dunajskej Rezidencie“ je navrhnutá v klasickom mestskom štýle, tak aby zapadala do urbanistického koloritu tejto časti Starého Mesta“, upresňujú Ing. arch. Peter Jurkovič a Ing. arch. Marcel Dzurilla , architekti projektu.

Budova bude mať šesť nadzemných podlaží. Na úrovni ulice, teda na prvom podlaží, budú umiestnené obchodné priestory. Na zvyšných piatich podlažiach budú na poschodiach štyri alebo päť bytov.

„Dali sme si skutočne záležať na kvalite materiálov a použitých technológiách, tak aby finálny výsledok zodpovedal predstavám náročného klienta, ktorý hľadá bývanie v centre, ale zároveň kladie dôraz na dostatočné súkromie, bez zbytočných ruchov z ulice alebo susediacich bytov“, dodáva Peter Klačman z developerskej spoločnosti BOAX.

Parkovanie je riešené v dvojpodlažnej podzemnej garáži s GSM portálom. V priestore garáží budú umiestnené aj pivničné kobky. Tichý priestor pre oddych v centre mesta bude pre obyvateľov „Novej Dunajskej Rezidencie“ prístupný v podobe centrálnej záhrady z dvora bytového domu.

Úvodné práce na výstavbe sú naplánované na január 2019 a noví majitelia sa do novostavby môžu nasťahovať už na konci roka 2020.

O predaj bytov sa exkluzívne stará realitná spoločnosť LEXXUS. „Momentálne je spustená prvá predpredajová fáza“, upresňuje Ing. Katarína Babjaková, obchodná riaditeľka LEXXUS.

 

Developer: BOAX
Exkluzívny predajca: realitná spoločnosť LEXXUS
Architekt: Ing. arch. Peter Jurkovič, Ing. arch. Marcel Dzurilla
Počet obchodných priestorov: 3
Počet bytov: 20
Kategórie bytov: 1- až 4izbové byty
Výmery: od 30 m2 do 120 m2

Počet parkovacích miest: 35
Termín začiatku výstavby: 01. 2019
Termín kolaudácie: 09. 2020
Termín odovzdania bytov: 12. 2020

Zdroj: realitná spoločnosť LEXXUS a developerská spoločnosť BOAX

 

Spoločnosť LEXXUS, ktorá pôsobí na trhu rezidenčných nehnuteľností od roku 2004, je predajcom projektov Nová Dunajská Rezidencie,   Pekná vyhliadka, Viladomy Senec, Čerešne, Belaria Koliba, Roličky a ďalších. Svoje služby poskytuje individuálnym kupujúcim, súkromným a inštitucionálnym investorom, developerom a realitným fondom. Viac informácií na www.lexxus.sk.

Developerská spoločnosť BOAX je skupina skúsených investorov, za ktorými stojí mnoho úspešných projektov z rôznych oblastí podnikania. V roku 2018 skolaudovali Rezidencie Tematínska v Piešťanoch a pracujú na tretej etape projektu Business Park One v Trenčíne. Do Bratislavy prinášajú svoje dlhoročné know-how a modernú mestskú  architektúru v rámci menšieho projektu v centre Bratislavy – Nová Dunajská Rezidencie.