Ak túžite po kľudnom bývaní na vidieku, ktoré je vzdialené len 10 min. od centra hlavného mesta autom, možno vás zaujme nový projekt s ponukou 52 bytov a apartmánov v Jarovciach – “Nový Jantár Jarovce“.

Aké byty a apartmány nájdete v ponuke projektu?

Máte na výber z 39 bytov a 13 apartmánov – administratívnych priestorov. Byty sú umiestnené na druhom až štvrtom, mierne ustúpenom podlaží. Na druhom a treťom nadzemnom podlaží sú v ponuke dvoj- až štvorizbové byty s rozlohou od 45,51 m2 do 98 m2.

Na štvrtom podlaží budú situované veľkoryso riešené troj- a štvorizbové byty s maximálnou výmerou 110 m2. Ku každému bytu prislúcha balkón, lodžia alebo terasa. Najväčšie terasy budú patriť k bytom na štvrtom podlaží, pričom budú mať rozlohu až 136 m2. K apartmánom umiestneným na prízemí, získate predzáhradku.

Každý byt má k dispozícii pivničnú kobku. Tie sa budú nachádzať na prízemí alebo priamo vedľa vstupu do bytu. Prízemie bude patriť polyfunkčnej časti. Tu budú umiestnené apartmány, resp. menšie administratívne priestory.

Obyvatelia si môžu po náročnom dni oddýchnuť v pokojnej komunitnej záhrade, ktorá bude umiestnená medzi bytovými domami, v rámci vnútrobloku.

 

V cene bytov získate kvalitný štandard

Byty a apartmány v projekte Nový Jantár Jarovce získate vo vysokom štandarde. Kvalitné podlahy, obklady, dlažby a sanita od overených značiek či bezpečnostné protipožiarne dvere.

V bytoch na najvyššom poschodí si vďaka francúzskym oknám a veľkoplošným otvárateľným zaskleným stenám môžete vychutnávať ničím nerušený výhľad na okolie. Budúci majitelia si užijú maximálne komfortné interiérové riešenie, s presvetlenými bytmi a optickým prepojením interiéru s terasami.

Myslíme ekologicky a šetríme energiou

Znižujeme spotrebu neobnoviteľných zdrojov. Na streche nad štvrtým nadzemným podlažím budú v oboch budovách nainštalované tri rady fotovoltaických panelov. Budú slúžiť na výrobu bezplatnej elektrickej energie, cez deň využívanej na osvetlenie spoločných priestorov, v prípade voľnej kapacity na doplnkový ohrev teplej úžitkovej vody.

Ako je riešené parkovanie?

Na výber máte až 99 parkovacích miest. Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáži, ako aj na externých parkovacích státiach, ktoré sú situované na priľahlom pozemku.

Koľko stojí m2?

Byty a apartmány sme začali predávať od apríla 2019. Priemerná cena bytov a apartmánov za m2 je 2 166 EUR bez DPH.

Kedy je plánované dokončenie projektu?

Na svoje nové byty, apartmány, resp. administratívne priestory si budúci majitelia počkajú do novembra 2020, kedy je naplánovaná kolaudácia.

 

Kombinácia mesta a vidieka robí z Jaroviec vyhľadávanú lokalitu

Pokojná lokalita, dokonalý pocit súkromia s kompletnou občianskou vybavenosťou. Máte k dispozícii materskú a základnú školu, lekársku starostlivosť, obchody, či knižnicu. Presťahujte sa do ideálneho miesta vhodného pre rodiny s deťmi alebo tých, ktorí túžia po kľudnom bývaní a predsa v blízkosti hlavného mesta.

Centrum mesta je cez Panónsku alebo Dolnozemskú cestu vzdialené len 10 min. autom alebo 15 min. prostredníctvom bezproblémovej MHD. Vďaka bratislavskému obchvatu a diaľniciam D1, D2 a novobudovanej D4 pre vás nebude problém dostať sa na všetky smery.

Lokalita vám ponúka mnoho športovo – relaxačných možností. Užite si romantickú prechádzku v krásnej prírode pri Jaroveckom ramene. Dunajská hrádza je ako stvorená pre aktívnych bežcov, korčuliarov či cyklistov. Blízke Rakúsko s výborne vybudovanou infraštruktúrou ponúka ďalšie možnosti oddychu a relaxu.

Prezrite si zoznam dostupných bytov a apartmánov – kliknite sem.