Ak si práve hľadáte nové bývanie v blízkosti hlavného mesta, možno by ste sa mali zbystriť pozornosť ak natrafíte na Hrubú Boršu. Táto dedinka, ktorej historické korene siahajú až do 13. stor., stojí na najúrodnejšej pôde Žitného ostrova. Leží asi 30 km od Bratislavy, nachádza sa v tesnej blízkosti okresného mesta Senec a určite stojí za vašu pozornosť. Poďme sa na ňu pozrieť zblízka.

Potenciál tohto miesta objavuje stále viac ľudí

Čoraz viac mladých ľudí a rodín z celého Slovenska objavuje kúzlo tejto malej dedinky plnej zelene uloženej v chránenej vodohospodárskej oblasti Podunajskej nížiny. Obec vďačí svojmu rozvoju a rýchlej modernizácii hlavne vďaka prestížnemu, 18 jamkovému golfovému rezortu – „GREEN REZORT“, kde sa nachádza veľmi zaujímavá ponuka bytov a domov. Hrubá Borša sa vďaka veľkému záujmu o bývanie stala obcou s najväčším medziročným prírastkom obyvateľov na Slovensku.

Občianska vybavenosť sa prispôsobuje potrebám obyvateľov

Prírastok obyvateľov si vyžaduje aj zvýšené nároky na občiansku vybavenosť. Pri rozsiahlej úprave centra obce bol zrevitalizovaný park, pribudli chodníky zo zámkovej dlažby, preliezky pre deti či multifunkčný športový areál. V Hrubej Borši nájdete potraviny, obecnú aj súkromnú škôlku, fitnes centrum, multifunkčné, ale aj futbalové trávnaté ihrisko, golfové ihrisko, jazdeckú školu a množstvo ďalších zaujímavých miest. Nová časť „GREEN REZORT“ okrem toho svojím obyvateľom a návštevníkom ponúka príjemné posedenie v kaviarni a reštaurácii CLUBHOUSE, kde sa, veríme, už onedlho budete môcť zrelaxovať pri dobrom jedle a pití.

Miesto, kde máte pocit, ako by ste boli stále na dovolenke

Ak máte radi teplo a aktívny životný štýl, v tom prípade je to ideálne miesto pre vás. Hrubá Borša patrí k najteplejším oblastiam na Slovensku. A keďže je Žitný ostrov známy bohatými zdrojmi podzemnej vody, nehnuteľnosti v našej ponuke poskytujú nádherné výhľady a prístup na pláž krištáľového jazera. Počas horúcich letných dní sa môžete schladiť aj v 8 km vzdialených Seneckých jazerách.

Bývanie, golf a relax

Nalaďte sa na nový životný štýl. Toto miesto je ideálne nielen pre nadšencov golfu. Ak je pre vás dôležitý dostatok vlastného priestoru a máte radi pohľad na upokojujúcu zeleň a vodu, práve ste našli svoje ideálne miesto.

Rozumná investícia záruka do budúcnosti

V tomto prípade si nekupujete nehnuteľnosť v unifikovanom a cez deň vyľudnenom projekte satelitného mestečka bez akejkoľvek občianskej vybavenosti. Neustále prebiehajúci rast a rozvoj obce a ďalší potenciál celej oblasti sú zárukou, že ponúkané nehnuteľnosti nestratia na svojej hodnote. Veľký záujem ľudí o bývanie v Hrubej Borši je toho jasným dôkazom.

Atrakcie a výlety nielen pre rodiny s deťmi

  • Golfová škola a odpalisko priamo pri vašom dome či byte. Obyvatelia majú k dispozícii bezplatné tréningové plochy, ale môžete sa prihlásiť aj do školy golfu.
  • Rodinná farma s jedinou školou jazdeckého póla na Slovensku. Miesto, kde si môžete s deťmi užiť krásne dni v prítomnosti vidieckych, ale aj exotických, veľmi priateľských zvierat.
  • V susednej dedine Kostolná pri Dunaji alebo v o niečo viac vzdialenej Orechovej Potôni sa môžete tvárou v tvár stretnúť s divokými šelmami.
  • Turisticko-relaxačný Aquathermal Senec a Senecké jazerá vám ponúkajú celoročnú zábavu, relax a zaujímavé atrakcie.
  • Kopec zábavy pre celú rodinu si užijete pri splavovaní malého Dunaja, ktorý končí v susednej dedinke Jelka, hneď pri ďalšej unikátnej atrakcii vodnom mlyne a technickom múzeu.
Objavte bývanie v Hrubej Borši